Все про фотографію

П`ятниця, 03.05.2024, 06:52
Вітаю Вас Гість

Реєстрація
Вхід
Головна » 2011 » Грудень » 3 » Відновлення видалених фотографій

18:50
Відновлення видалених фотографій

Як відновити видалені фотографії? 

Випадково видалили цифрове зображення? Втратили альбом фотографій вашого сімейного відпочинку? Відформатували карту пам'яті і не знаєте, як відновити видалені фотографії? Не впадайте у відчай! Ваші улюблені зображення ще не втрачені і можуть бути відновлені. Magic Photo Recovery - краща програма для відновлення видалених фотографій. 


Як вибрати диск з віддаленими фотографіями? 

Перш за все, необхідно вибрати диск з віддаленими фотографіями. Програма показує список дисків, що знаходяться на вашому комп'ютері. Тут крім розділів фізичного диска відображаються всі підключені носії інформації (USB-диски, флеш-карти і т.д.). Magic Photo Recovery працює з усіма фотоапаратами і з будь-якими типами карт пам'яті (відновлення фотографій з фотоапарата). 

Якщо ви не знаходите свій фотоапарат в списку дисків, використовуйте кард-рідер для підключення карти пам'яті вашої фотокамери (відновлення фотографій з карти пам'яті). 

Виберіть диск, який містить видалені фотографії, і натисніть кнопку "Далі". Magic Photo Recovery почне аналізувати вибраний диск. Ця процедура займе деякий час. Під час аналізу знайдені зображення програма відразу буде додавати до списку перегляду. 

Якщо програма вже знайшла потрібний файл, можна зупинити процес аналізу, натиснувши кнопку "Стоп", проте рекомендується дочекатися закінчення процесу аналізу. Натисніть "Назад", щоб обрати інший диск.


Як вибрати фотографії для відновлення? 


Всі знайдені і підлягають відновленню фотографії програма додає до списку зображень, тут можна переглядати їх, фільтрувати, сортувати і відзначати необхідні, щоб відновити їх. Вікно вибору зображень відображається відразу після аналізу диска. Тут вам потрібно вибрати фотографії, які ви хочете відновити. 

Основну частину вікна займає список зображень, а нижня частина містить кнопки для роботи з знайденими фотографіями:

"Фільтр" - відображає / приховує режим фільтра. Можна фільтрувати зображення за типом, масці, розміру і дозволу. Після застосування фільтра список зображень буде відображати тільки ті фотографії, які задовольняють вимогам фільтра. Щоб переглядати всі знайдені зображення, вам необхідно відключити фільтр, для цього натисніть "Відключити".

"Сортувати" - можна сортувати список зображень по імені, типу, станом (існує / видалено), розміру і дозволу. При виборі "Відключити сортування" фотографії будуть розсортовані в тій послідовності, в якій вони були знайдені при аналізі диска.

"Вид" - змінює вигляд списку зображень ("Ескізи сторінок", "Значки", "Список", "Таблиця").

Кнопки "Виділити все", "Очистити", "Інвертувати" використовуються для роботи з виділенням зображень.

"Перегляд" - попередній перегляд виділеного зображення. 

Натисніть "Далі", щоб перейти до наступного кроку.


Перегляд видалених зображень 

Перед тим як відновити видалені фотографії, ви можете їх переглянути. 

Нижня права частина вікна містить кнопки:

"Попереднє зображення", "Наступне зображення" - попередній перегляд попередньої / наступної фотографії зі списку зображень.

"Повернути на 90 ° вліво", "Повернути на 180 °", "Повернути на 90 ° вправо" - дозволяють повернути зображення в попередньому перегляді для більш зручного відображення.

Кнопка "Вийти" використовується для виходу з перегляду та повернення до списку віддалених фотографій.


Відновлення видалених фотографій 

Виберіть папку, в яку бажаєте зберегти відновлені фотографії. Строго рекомендується вибрати інший диск для відновлення: наприклад, щоб відновити вилучені фотографії з диска "C", для збереження потрібно вибрати папку на диску "D".

 Якщо при відновленні видалених фотографій ви хочете відновити структуру директорій, в яких знаходяться видалені зображення, виберіть опцію "Відновити структуру папок". Якщо опція виділена, будуть відновлені всі піддиректорії, і всі фотографії будуть зберігатися в тих же папках, в яких перебували до видалення. Інакше всі файли будуть збережені в одну обрану папку.

 При відновленні деяких віддалених фотографій втрачається перша буква з їх назв, у списку знайдених файлів вона замінена знаком "?". Існують файли, в яких втрачені і інші частини назви. Тому додана опція "Замінювати всі невідомі символи в імені файлу на", де необхідно вказати символ для заміни. 

Натисніть "Далі", щоб відновити вилучені фотографії або "Назад" для зміни вибору. У незареєстрованої версії програми не можна відновити фотографії, і натиснувши кнопку "Далі", вам буде запропоновано зареєструватися.

 

Переглядів: 22443 | Додав: Lisejkoa | Теги: фотографії, видалені фотографії. фідновлення з , Востановление, програма для відно, відновлення, відновлення фотографій, відновлення файлів | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Реклама Tak.ru
Реклама
Форма входу
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 223
Погода

Соціальні мережі
Теги
LinkFeed
Статистика
Яндекс.Метрика CY-PR.com каталог сайтів
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наші відвідувачі
Locations of visitors to this page